Med 30. avgustom in 1. septembrom 2024 so v Komendi potekali Filmski večeri na prostem. Dogodek, ki je obiskovalcem ponudil tri večere sprostitve, smeha in filmskih doživetij. Dogodek se je odvijal na parkirišču za občinsko stavbo v Komendi, kjer so se gledalci zbrali pod zvezdami, v prijetnem vzdušju. Dogodek je potekal v organizaciji štipendistov Ustanove Petra Pavla Glavarja.


Filmske projekcije so se začele ob 20. 00 uri, vsak večer pa je prinesel nekaj lepega za različne generacije. Prvi večer smo otvorili z animirano risanko Preprosto super, ki je navdušila najmlajše in tudi odrasle z zabavno in srčno zgodbo. Drugi večer je bil v znamenju mladinskega filma Dancing Queen, ki je s svojim plesnim ritmom in mladostno energijo pritegnil najstnike in vse, ki uživajo v glasbenih filmih. Tretji večer smo zaključili dogodek z družinskim pustolovskim filmom Detektiv Tabo in primer nosoroga, ki je gledalce popeljal v svet raziskovanja in dogodivščin.


Vstopnine ni bilo, namesto tega so obiskovalci lahko prispevali prostovoljne prispevke za Ustanovo Petra Pavla Glavarja, kar je dodalo še dodatno vrednost temu prijetnemu dogodku. Filmski večeri so ponovno dokazali da, kultura in druženje, z roko v roki, bogatita lokalno skupnost ter omogočata prijetne poletne večere za vse generacije.

Velika hvala tudi vsem štipendistom UPPG za organizacijo in njihovim prijateljem za pomoč pri pripravi dogodka. Največja zahvala gre predsedniku Ustanove Petra Pavla Glavarja g. Štefanu Petkovšku in predsednici odbora za dodeljevanje štipendij ga. Urši Petrič za vso pripravljenost in pomoč pri pripravi dogodka. Za pomoč pri izvedbi dogodka se zahvaljujemo tudi Klubu študentov Kranj.


Hvala tudi vsem obiskovalcem za obisk in vzpodbudo ter se vidimo ponovno naslednje leto.

FILMSKI VEČERI V KOMENDI
Verified by MonsterInsights