Vabimo vas, da se nam pridružite na filmskih večerih, ki bodo potekali konec avgusta. Pripravili smo pester izbor filmov, ki vam bodo popestrili poletne večere. Odvijali se bodo med 30. 8. in 1. 9., v tem času pa si bomo ogledali tri filme. Filme bomo predvajali ob 20:00 za Komendsko občinsko stavbo (Zajčeva cesta 23). Več informacij o filmih lahko najdete spodaj.

Lepo vabljeni!

Preprosto super

PETEK, 30. 8. 2024 ob 20h

animirani sinhronizirani film, 76 minut
 
Življenje 11-letne Hedvike se postavi na glavo, ko dobi priložnost, da prevzame očetovo vlogo mestnega superjunaka. Obstaja pa le ena težava – Hedvika nima nikakršnih predpogojev za superjunakinjo. Je lenobna in malce okrogla, predvsem pa jo bolj kot vloga fit superjunakinje zanimajo računalniške igrice. Kmalu ugotovi, da se bo morala obrniti na svojega atletskega nečaka Adriana in že malce pozabljivo babico. Bo Hedvika vseeno našla svoje supermoči in izpolnila družinsko zapuščino brez očetove vednosti?

SOBOTA, 31. 8. 2024 ob 20h

92 minut
 
Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, pa tudi o izvirnosti namesto popolnosti.

NEDELJA, 1. 9. 2024 ob 20h

97 minut
 
Enajstletni Tabo bi rad postal zasebni detektiv kot v filmih. Ko njegova majhna afriška vasica Hlatikulu vsaj ne bi bila najmirnejši raj v savani. A stvari se postavijo na glavo, ko v sosednjem safari parku nosoroga umorijo zaradi njegovega dragocenega roga. Od vseh možnih kandidatov je osumljen ravno Tabov stric Vusi. Zdaj morata Tabo in njegova nova nemška prijateljica Emma ne le poskrbeti za zapuščenega mladiča nosoroga, ampak tudi raziskati umor in ujeti krivce.

Posebno obvestilo obiskovalcem filmskih večerov v Komendi:

Obiskovalci boste imeli za sedeže gasilske klopi. S sabo si lahko prinesete svoje stole. Ogled filma je brezplačen, dobrodošli pa so prostovoljni prispevki.

Parkirišča v bližini so: pred trgovino Spar, pred pokopališčem in pri Gasilnem domu Komenda.

Predvajanje filma bo v vsakem vremenu. Priporočamo, da na prizorišče pridete ob 19:45.

FILMSKI VEČERI V KOMENDI
Verified by MonsterInsights